Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.94
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z agrestem, wędzoną makrelą i pieczonymi buraczkami, sos chrzanowy
Agrest, Sałata mix, Burak, Cukier, Czosnek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Makrela wędzona na ciepło (MAKRELA tusza, sól), Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), JOGURT naturalny 2% tł.
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 443 kJ/106 kcal |
Tłuszcz: 5,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 7,4 g w tym cukry: 3,2 g |
Błonnik: 1,5 g |
Białko: 7,3 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.