Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.97
-
Less Gluten
Sałatka z arbuzem, fetą i miętą, sos miodowo-cytrynowy
Ser typu feta (MLEKO pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Rukola, Mięta, Arbuz, Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 584 kJ/140 kcal |
Tłuszcz: 7,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 12,9 g w tym cukry: 10,3 g |
Błonnik: 0,4 g |
Białko: 4,7 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.