Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Less Gluten
Sałatka z arbuzem, jabłkiem, fetą i miętą
Jabłko, Mięta, Arbuz, Oliwa z oliwek, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sól, Syrop klonowy, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 472 kJ/113 kcal |
Tłuszcz: 7,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 11,2 g w tym cukry: 8,2 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 2,5 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.