Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21 Star
  • Less Gluten

Sałatka z arbuzem, jabłkiem, fetą i miętą

Arbuz, Jabłko, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Oliwa z oliwek, Sok z limonki świeżo wyciskany, Mięta, Syrop klonowy, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
472 kJ/113 kcal
Tłuszcz: 7,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 11,2 g
w tym cukry: 8,2 g
Błonnik: 1,3 g
Białko: 2,5 g
Sól: 0,3 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: