Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.99
-
Less Gluten
Sałatka z arbuzem, rzodkiewką, fetą i rukwią wodną, sos winegret
Rzodkiewka, Rukiew wodna, Arbuz, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 871 kJ/208 kcal |
Tłuszcz: 18,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g |
Węglowodany: 10,6 g w tym cukry: 7,2 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 6,4 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.