Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z awokado, czerwoną fasolą, ananasem i kolendrą, sos limonkowy
Ananas, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Fasola czerwona, Kolendra, Limonka, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Oliwa z oliwek, Sok z limonki świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 439 kJ/105 kcal |
Tłuszcz: 6,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 9,9 g w tym cukry: 3,9 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 2,1 g |
Sól: 0,2 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.