Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.26
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z awokado i mozzarellą, sos musztardowy
Roszponka, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Ser mozzarella (MLEKO, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka), Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 630 kJ/151 kcal |
Tłuszcz: 11,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 5,5 g w tym cukry: 1,3 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 6,9 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.