Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z awokado, jajkiem i grzankami bezglutenowymi, sos musztardowy
Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Chleb bezglutenowy (Skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, koncentrat białka SOJOWEGO, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, cukier, psyllium, sól, glukoza, ekstrakt drożdżowy, syrop buraczany, kwas mlekowy, koncentrat winogronowy, prażona mączka soczewicy, regulator kwasowości: octan sodu, enzym), Olej rzepakowy, Sól, Czosnek, Dynia pestki, JAJA kurze, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Rukola, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 693 kJ/405 kcal |
Tłuszcz: 25,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 29,4 g w tym cukry: 14,4 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 12,6 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.