Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.86 Star
  • Less Gluten

XXX_Sałatka z batatami, brokułami, awokado i fetą, sos winegret

Batat, Brokuł, Awokado Hass, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Sałata mix, Olej rzepakowy, Granat, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Mix kiełki, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny, Kolendra, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Imbir, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 302 kJ/311 kcal
Tłuszcz: 23,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g
Węglowodany: 21,6 g
w tym cukry: 8,3 g
Błonnik: 5,2 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gorczyca
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: