Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Sałatka z białą fasolą, awokado i granatem, nachosy kukurydziane, sos limonkowy z chili
Nachosy bezglutenowe ekologiczne (Mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól), Roszponka, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Fasola biała, Granat, Cukier, Oliwa z oliwek, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Papryczka chili
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 888 kJ/212 kcal |
Tłuszcz: 13,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 19,2 g w tym cukry: 7,6 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 4,0 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.