Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Dairy Free
-
Vegan
Sałatka z białej kapusty i perłowego kuskusu z koperkiem
Kapusta biała, Marchew, Koperek, kuskus perłowy (zawiera GLUTEN), Sól, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Syrop klonowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 613 kJ/147 kcal |
Tłuszcz: 10,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 10,4 g w tym cukry: 3,0 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 1,9 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.