Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Less Gluten
Sałatka z bobem, fetą i rukolą, sos miętowo-limonkowy
Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Bób, Rukola, Mięta, Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Sok z limonki świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 611 kJ/146 kcal |
Tłuszcz: 10,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 8,6 g w tym cukry: 2,9 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 7,1 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.