Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Sałatka z bobem, rzodkiewką i pesto z prażonej cebulki i orzechów włoskich
Bób, Koperek, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Cebula biała, ORZECHY WŁOSKIE, ORZECHY NERKOWCA, Płatki drożdżowe (suszone drożdże nieaktywne), Rzodkiewka, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 533 kJ/127 kcal |
Tłuszcz: 8,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 9,6 g w tym cukry: 1,4 g |
Błonnik: 6,1 g |
Białko: 6,2 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.