Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Vegan
Sałatka z boczniakami, batatami, soczewicą i szpinakiem, sos sezamowy
Batat, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Boczniaki, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Soczewica czarna, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Oliwa z oliwek, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Syrop klonowy, Woda mineralna niegazowana, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 200 kJ/287 kcal |
Tłuszcz: 10,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 34,7 g w tym cukry: 6,8 g |
Błonnik: 12,4 g |
Białko: 12,5 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.