Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.96
-
Dairy Free
Sałatka z boczniakami, jabłkiem, orzechami włoskimi i razowymi grzankami, dressing miodowo-musztardowy
Jabłko, Boczniaki, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Pieprz czarny, Sól, Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Tymianek, Czosnek, Olej rzepakowy, ORZECHY WŁOSKIE, Sałata radicchio, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 1 974 kJ/472 kcal |
Tłuszcz: 23,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 56,3 g w tym cukry: 10,9 g |
Błonnik: 12,4 g |
Białko: 13,2 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.