Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z boczniakami, pomidorami, płatkami migdałów, sos pesto
Szpinak baby, Boczniaki, MIGDAŁY w płatkach, Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Bazylia, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Pomidorki cherry
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 472 kJ/113 kcal |
Tłuszcz: 8,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 7,0 g w tym cukry: 1,6 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 3,9 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.