Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z brązowym ryżem, tofu, pieczoną marchewką i kiełkami fasoli mung, sos orzechowy
Kiełki fasoli mung, ORZESZKI ZIEMNE, Szczypiorek, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Cebula biała, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Cukier, Imbir różowy marynowany, Sól, Ryż brązowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Olej rzepakowy, Miód pszczeli, Marchew, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 299 kJ/310 kcal |
Tłuszcz: 12,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 37,4 g w tym cukry: 8,8 g |
Błonnik: 8,1 g |
Białko: 14,9 g |
Sól: 2,2 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.