Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.05 Star
  • Dairy Free

Sałatka z brązowym ryżem, tofu, pieczoną marchewką i kiełkami fasoli mung, sos orzechowy

Marchew, Tofu wędzone (woda, ziarno SOI, sól, substancja wiążąca - siarczan wapnia, aromat dymu wędzarniczego wyprodukowany z buczyny), Ryż brązowy, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁ, ekstrakt z MIGDAŁÓW, stabilizator: (ekologiczna mączka chleba świętojańskiego), sól morska), Kiełki fasoli mung, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), ORZESZKI ZIEMNE, Miód pszczeli, Szczypiorek, Cebula biała, Olej rzepakowy, Sól, Imbir różowy marynowany, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Cukier

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 299 kJ/310 kcal
Tłuszcz: 12,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 37,4 g
w tym cukry: 9,6 g
Błonnik: 8,1 g
Białko: 14,9 g
Sól: 2,2 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: