Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Less Gluten
Sałatka z brzoskwiniami i parmezanem, sos winegret
Rukola, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Brzoskwinia, Natka pietruszki, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 473 kJ/113 kcal |
Tłuszcz: 8,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 9,5 g w tym cukry: 6,4 g |
Błonnik: 1,6 g |
Białko: 1,9 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.