Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15 Star
  • Less Gluten

Sałatka z brzoskwiniami i parmezanem, sos winegret

Brzoskwinia, Rukola, ., Olej rzepakowy, Natka pietruszki, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
473 kJ/113 kcal
Tłuszcz: 8,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 9,5 g
w tym cukry: 6,4 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 1,9 g
Sól: 0,1 g

Alergeny

  • gorczyca
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: