Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15 Star

Sałatka z bulgurem, wędzonym twarogiem, pieczonymi buraczkami i granatem, sos winegret

Granat, Kiełki rzodkiewki, Burak, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Sok z cytryny świeżo wyciskany

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 024 kJ/245 kcal
Tłuszcz: 14,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g
Węglowodany: 23,7 g
w tym cukry: 8,1 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 7,5 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: