Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
Sałatka z bulgurem, wędzonym twarogiem, pieczonymi buraczkami i granatem, sos winegret
Granat, Kiełki rzodkiewki, Burak, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Ser twarogowy wędzony (MLEKO, ŚMIETANKA, MLEKO w proszku, kultury mleczarskie), Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 024 kJ/245 kcal |
Tłuszcz: 14,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 23,7 g w tym cukry: 8,1 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 7,5 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.