Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z burakiem, pomarańczą i orzechami włoskimi, sos balsamiczny
Burak, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, ORZECHY WŁOSKIE, Pomarańcza, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 637 kJ/152 kcal |
Tłuszcz: 7,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 21,5 g w tym cukry: 15,3 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 3,7 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.