Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Less Gluten
Sałatka z burakiem, serem wędzonym, żurawiną i pestkami dyni, sos balsamiczny
Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Burak, Cukier, Czosnek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Dynia pestki, Ser wędzony (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii), Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 966 kJ/231 kcal |
Tłuszcz: 14,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 21,1 g w tym cukry: 15,1 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 6,8 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.