Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Dairy Free
-
-
Sałatka z ciecierzycą i brokułami podana z sosem fistaszkowym
Brokuły, Ciecierzyca, Pomidorki daktylowe, Roszponka, Chili, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Miód pszczeli, Pieprz czarny, Sok z limonki, Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Woda mineralna niegazowana, Czosnek, Olej rzepakowy, Imbir różowy marynowany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 608 kJ/145 kcal |
Tłuszcz: 5,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 16,1 g w tym cukry: 4,1 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 8,1 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.