Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.19
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z ciecierzycą i ogórkiem kiszonym, sos musztardowy
Roszponka, Cebula czerwona, Ciecierzyca, Ogórek kiszony (ogórki, woda, sól, przyprawy), Pomidorki daktylowe, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 463 kJ/111 kcal |
Tłuszcz: 6,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 11,8 g w tym cukry: 1,1 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 3,8 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.