Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z ciecierzycą, quinoa, pieczoną papryką i oliwkami, sos koperkowy
Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Ciecierzyca, Komosa ryżowa, Sól, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Papryka żółta, Pieprz czarny, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Koperek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 985 kJ/235 kcal |
Tłuszcz: 8,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 33,7 g w tym cukry: 4,4 g |
Błonnik: 6,0 g |
Białko: 6,9 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.