Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z ciecierzycą, suszonymi pomidorami i rukolą, sos winegret
Ciecierzyca, Ogórek zielony, Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Rukola, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 901 kJ/215 kcal |
Tłuszcz: 20,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 17,5 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 4,5 g |
Białko: 5,1 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.