Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Sałatka z cieciorką, selerem naciowym i wegańskim pikantnym majonezem
Cebula czerwona, Ciecierzyca, Koperek, Papryka czerwona, SELER naciowy, Sojowa alternatywa jogurtu (woda, SOJA, cukier, cytrynian triwapnia, stabilizator: pektyny, regulator kwasowości: cytrynian sodu, kwas cytrynowy, środki smakowe, sól, antyutleniacze: ekstrakty tokoferol, kwas tłuszczowy, kwas askorbinowy, witaminy: B12, D2, Kultury jogurtowe: St. Thermophilus, L. bulgaricus), Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Syrop klonowy, Wegański majonez (Woda, olej roślinny rzepakowy, musztarda (woda, ocet spirytusowy, GORCZYCA, cukier, sól), cukier, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar, ocet spirytusowy, sól, przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa, barwnik: karoteny)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 113 kJ/266 kcal |
Tłuszcz: 11,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 36,0 g w tym cukry: 8,1 g |
Błonnik: 9,1 g |
Białko: 10,3 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gorczyca
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.