Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
-
Less Gluten
Sałatka z cukinią, kozim serem, roszponką i żurawiną, sos balsamiczny
Roszponka, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Ser kozi (MLEKO kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej), Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 428 kJ/102 kcal |
Tłuszcz: 7,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g |
Węglowodany: 6,3 g w tym cukry: 5,7 g |
Błonnik: 0,6 g |
Białko: 3,3 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.