Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38
-
Dairy Free
-
Vegan
Sałatka z cukinią, wegańską fetą, pomidorkami, czarnymi oliwkami, rozmarynowe grzanki, sos winegret
Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Olej rzepakowy, Rozmaryn, Tymianek, Czosnek, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Pomidorki daktylowe, Roszponka, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Syrop klonowy, Wegańska alternatywa sera feta (Woda, olej kokosowy, skrobia, sól morska, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, aromaty, ekstrakt z oliwek, witamina B12)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 647 kJ/394 kcal |
Tłuszcz: 28,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,6 g |
Węglowodany: 27,2 g w tym cukry: 3,8 g |
Błonnik: 5,9 g |
Białko: 5,2 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.