Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.15
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z cynamonową ciecierzycą, nektarynką i szpinakiem, sos sezamowy
Granat, Szpinak baby, Cynamon, Olej rzepakowy, Ciecierzyca, Nektarynka, Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Pieprz czarny, Sól, Woda mineralna niegazowana, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 692 kJ/165 kcal |
Tłuszcz: 8,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 21,1 g w tym cukry: 9,4 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 4,8 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gorczyca
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.