Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.04
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z cynamonową ciecierzycą, pomarańczą i szpinakiem, sos sezamowy
Szpinak baby, Granat, Cynamon, Olej rzepakowy, Ciecierzyca, Pomarańcza, Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Pieprz czarny, Sól, Woda mineralna niegazowana, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 485 kJ/116 kcal |
Tłuszcz: 5,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 15,6 g w tym cukry: 7,5 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 3,3 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.