Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Sałatka z czarną fasolą, grillowanymi warzywami, suszoną wiśnią i czerwonym ryżem, sos winegret
Roszponka, Wiśnie suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Fasola czarna, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Papryka żółta, Ryż czerwony, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Syrop klonowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 487 kJ/355 kcal |
Tłuszcz: 12,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 55,3 g w tym cukry: 14,9 g |
Błonnik: 10,9 g |
Białko: 10,1 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.