Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z czarną fasolką, kukurydzą i suszonymi pomidorami, sos winegret
Fasola czarna, Kukurydza, Roszponka, Cebula czerwona, Natka pietruszki, Pomidorki daktylowe, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 413 kJ/99 kcal |
Tłuszcz: 9,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g |
Węglowodany: 7,5 g w tym cukry: 1,5 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 1,9 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.