Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Less Gluten
Sałatka z czarną komosą ryżową, gruszką, pomarańczą i serem lazur, dressing z miodem, imbirem i chilli
Chili, Imbir, Miód pszczeli, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Gruszka, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Komosa ryżowa czarna, Sól, Pomarańcza, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Szpinak baby
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 794 kJ/190 kcal |
Tłuszcz: 11,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 23,9 g w tym cukry: 10,5 g |
Błonnik: 3,7 g |
Białko: 7,3 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.