Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Less Gluten
Sałatka z czarną komosą ryżową, truskawkami, pomarańczą i serem lazur, miodowy sos winegret
Komosa ryżowa czarna, Sól, Pomarańcza, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Olej rzepakowy, Szpinak baby, Truskawki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 098 kJ/501 kcal |
Tłuszcz: 42,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,2 g |
Węglowodany: 36,5 g w tym cukry: 14,0 g |
Błonnik: 6,0 g |
Białko: 16,6 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.