Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Less Gluten
Sałatka z czarną soczewicą, greckim serem i suszonymi pomidorami, sos bazyliowy
Pomidorki cherry, Rukola, Ser typu feta (MLEKO, sól, regulator kwasowości: glukonolakton), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Czosnek, Oliwa z oliwek, orzechy pinii, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Bazylia, Soczewica czarna
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 438 kJ/105 kcal |
Tłuszcz: 6,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 7,3 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 6,1 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.