Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Less Gluten
Sałatka z czarnym ryżem, grillowanym halloumi, cukinią i groszkiem, sos winegret
Cebula czerwona, Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Groszek zielony, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Natka pietruszki, Pomidorki daktylowe, Ryż czarny, Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka, suszone liście mięty), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 131 kJ/509 kcal |
Tłuszcz: 23,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,8 g |
Węglowodany: 55,2 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 6,8 g |
Białko: 20,8 g |
Sól: 2,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.