Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Less Gluten
Sałatka z czarnym ryżem, halloumi, ananasem, granatem i miętą, sos limonkowy z chili
Roszponka, Granat, Ananas, Mięta, Ryż czarny, Sól, Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka, suszone liście mięty), Cukier, Oliwa z oliwek, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Czosnek, Olej rzepakowy, Papryczka chili
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 865 kJ/207 kcal |
Tłuszcz: 9,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g |
Węglowodany: 24,0 g w tym cukry: 6,9 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 7,1 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.