Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Sałatka z czarnym ryżem, pieczonymi batatami i pestkami dyni, sos z pestek dyni
Roszponka, Batat, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Dynia pestki, Ryż czarny, Olej z pestek dyni, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Syrop daktylowy (daktyle suszone, woda)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 806 kJ/193 kcal |
Tłuszcz: 8,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 25,9 g w tym cukry: 3,6 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 3,0 g |
Sól: 0,1 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.