Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.38 Star
  • Less Gluten
  • Dairy Free
  • Vegan

Sałatka z czarnym ryżem, pieczonymi batatami, granatem i pestkami dyni, sos z pestek dyni

bataty 37% (batat, czosnek, pieprz czarny, sól, olej rzepakowy), ryż czarny 33%, roszponka 16%, sos 8% (olej rzepakowy, olej z pestek dyni, sok z cytryny, syrop daktylowy (daktyle suszone, woda), pieprz czarny, sól), granat 4%, dynia pestki 2%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
849 kJ/203 kcal
Tłuszcz: 8,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 28,4 g
w tym cukry: 4,4 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 3,5 g
Sól: 0,1 g

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: