Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z czarnym ryżem, polędwicą wołową i białymi szparagami, sos jeżynowy
Szpinak baby, Szparagi białe, Tymianek, Sos worcestershire (zawiera SELER), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Pieprz czarny, Papryka słodka, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Jeżyny, Ryż czarny, Olej rzepakowy, Czosnek, Oliwa z oliwek, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Miód pszczeli, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sól, Polędwica wołowa
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 997 kJ/238 kcal |
Tłuszcz: 11,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 20,9 g w tym cukry: 0,8 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 12,6 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.