Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.93
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z czarnym ryżem, wędzonym pstrągiem, fenkułem i pieczonymi pomidorkami, sos balsamiczny
Kiełki słonecznika, Koper włoski, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Pomidorki cherry, Pstrąg wędzony na gorąco (filet z PSTRĄGA wędzonego, sól), Ryż czarny, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 610 kJ/385 kcal |
Tłuszcz: 11,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 52,6 g w tym cukry: 11,2 g |
Błonnik: 5,2 g |
Białko: 18,5 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.