Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.91 Star
  • Dairy Free

Sałatka z czerwoną kapustą, mango, tempehem i orzechowym dressingiem

Mango, Tempeh wędzony (Tempeh (SOJA woda, mąka ryżowa, kultury starterowe: grzyb Rhizopus oligosporus), sos SOJOWY bezglutenowy (woda, SOJA, sól, ocet spirytusowy), aromat dymu wędzarniczego), Marchew, Sałata rzymska, Kapusta czerwona, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁ, ekstrakt z MIGDAŁÓW, stabilizator: (ekologiczna mączka chleba świętojańskiego), sól morska), Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), ORZESZKI ZIEMNE, Cebula biała, Olej rzepakowy, Cukier, Imbir różowy marynowany, Sok z cytryny, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
533 kJ/127 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 8,4 g
w tym cukry: 6,1 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 9,7 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gluten
  • orzechy
  • orzeszki ziemne i produkty pochodne
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: