Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.91
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z czerwoną kapustą, mango, tempehem i orzechowym dressingiem
Marchew, Kapusta czerwona, ORZESZKI ZIEMNE, Mango, Sałata rzymska mini, Cukier, Imbir różowy marynowany, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Cebula biała, Olej rzepakowy, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Sól, Tempeh wędzony (Tempeh (SOJA woda, mąka ryżowa, kultury starterowe: grzyb Rhizopus oligosporus), sos SOJOWY bezglutenowy (woda, SOJA, sól, ocet spirytusowy), aromat dymu wędzarniczego)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 533 kJ/127 kcal |
Tłuszcz: 5,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 8,4 g w tym cukry: 6,1 g |
Błonnik: 2,2 g |
Białko: 9,7 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.