Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.72
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z czerwoną porzeczką i grillowaną cukinią, sos miodowo-balsamiczny
Porzeczka czerwona, Sałata mix, Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Dynia pestki, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 451 kJ/108 kcal |
Tłuszcz: 8,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 7,5 g w tym cukry: 4,8 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 1,8 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.