Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.61 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Sałatka z czerwonej kapusty z żurawiną i orzechami włoskimi

Jabłko, Kapusta czerwona, Marchew, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), ORZECHY WŁOSKIE

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
688 kJ/164 kcal
Tłuszcz: 11,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 16,3 g
w tym cukry: 10,5 g
Błonnik: 3,8 g
Białko: 3,7 g
Sól: 0,1 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: