Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Less Gluten
Sałatka z czerwonym ryżem, fetą, grillowaną cykorią, pomidorkami i orzechami pinii, oliwa z pestek dyni
Olej z pestek dyni, Cykoria czerwona, orzechy pinii, Pomidorki daktylowe, Ryż czerwony, Sól, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 680 kJ/401 kcal |
Tłuszcz: 30,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,4 g |
Węglowodany: 29,4 g w tym cukry: 1,0 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 11,0 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.