Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32 Star
  • Less Gluten

Sałatka z czerwonym ryżem, fetą, grillowaną cykorią, pomidorkami i orzechami pinii, oliwa z pestek dyni

Cykoria czerwona, Pomidorki daktylowe, Ser feta owczo-kozi (MLEKO owcze pasteryzowane 70%, MLEKO kozie pasteryzowane 30%, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), Ryż czerwony, Olej z pestek dyni, orzechy pinii, Sól, .

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 680 kJ/401 kcal
Tłuszcz: 30,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,4 g
Węglowodany: 29,4 g
w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 11,0 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: