Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.71
-
Less Gluten
Sałatka z dynią piżmową, tempehem, ogórkiem, szpinakiem i kaszą jaglaną, sos majonezowy z olejem z wędzonych warzyw
Szpinak baby, Dynia, Kasza jaglana, Sól, Miód pszczeli, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej z wędzonych warzyw (olej rzepakowy, papryka wędzona, czosnek wędzony, por, sól), Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Ogórek zielony, Tempeh wędzony (Tempeh (SOJA woda, mąka ryżowa, kultury starterowe: grzyb Rhizopus oligosporus), sos SOJOWY bezglutenowy (woda, SOJA, sól, ocet spirytusowy), aromat dymu wędzarniczego)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 089 kJ/260 kcal |
Tłuszcz: 12,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 20,2 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 15,6 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gorczyca
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.