Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.52
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Sałatka z fasolą adzuki i oliwą z pestek dyni
SELER naciowy, Olej z pestek dyni, Cebula czerwona, Roszponka, Rukola, Fasola adzuki, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 593 kJ/142 kcal |
Tłuszcz: 10,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 8,4 g w tym cukry: 0,6 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 3,2 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.