Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.52 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Sałatka z fasolą adzuki i oliwą z pestek dyni

Pomidorki daktylowe, SELER naciowy, Fasola adzuki, Olej z pestek dyni, Cebula czerwona, Roszponka, Rukola

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
593 kJ/142 kcal
Tłuszcz: 10,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 8,4 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 2,7 g
Białko: 3,2 g
Sól: 0,0 g

Alergeny

  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: