Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
-
Vegan
Sałatka z fasolą pinto, grillowaną cukinią, pomidorkami, cebulą czerwoną, kaszą orkiszową, sos z czosnkiem i syropem klonowym
Sałata mix, Cebula czerwona, Cukinia, Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Fasola Pinto, Kasza ORKISZOWA, Pomidorki daktylowe, Cukier, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 827 kJ/198 kcal |
Tłuszcz: 10,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 20,5 g w tym cukry: 2,0 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 5,5 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.