Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Sałatka z fasolką adzuki i pomidorkami, sos winegret

Pomidorki daktylowe, SELER naciowy, Fasola adzuki, Olej rzepakowy, Roszponka, Cebula czerwona, Sok z cytryny, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Pieprz czarny, Sól, .

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
612 kJ/146 kcal
Tłuszcz: 7,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 13,6 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 4,7 g
Sól: 0,1 g

Alergeny

  • gorczyca
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: