Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Sałatka z fasolką adzuki i pomidorkami, sos winegret

Pomidorki daktylowe, SELER naciowy, Fasola adzuki, ., Olej rzepakowy, Roszponka, Cebula czerwona, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ) (woda, GORCZYCA biała, GORCZYCA czarna, ocet spirytusowy, ocet jabłkowy, sól, cukier, stabilizator (guma ksantanowa, guma guar), przyprawy, barwnik (kurkumina)), Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
613 kJ/147 kcal
Tłuszcz: 7,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 13,7 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 4,7 g
Sól: 0,1 g

Alergeny

  • gorczyca
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: